Go to Top

Naai- & lockmachines

Naai- en Lockmachines

Naai- en Lockmachines

Naaimodecentrum Soezy Faijsman voert al sinds 1981 een uitgebreid assortiment naai- en lockmachines. Wij leveren het volledige programma van Singer en Anker machines.

Naaimachines

Het kiezen van een naaimachine is maatwerk. Het gaat er niet alleen om welke technieken u wilt kunnen toepassen. U moet veel meer afwegingen maken. Pas dan koopt u een machines die echt bij u past. En vergeet niet, uw naaimachine is niet compleet zonder de juiste naaigaren. En naaispoelen en stofscharen mogen ook niet ontbreken. Met persoonlijk advies in mijn speciaalzaak komen wel meer dingen aan de orde. Zodat u precies weet wat u koopt en waarom.

Laat onze specialisatie uw voordeel zijn.

 

Zoals u ziet… heel veel modellen.

Hier leest u alvast een aantal van de punten die we graag met u bespreken en uitleggen. Zodat u werkelijk jarenlang plezier heeft van uw naaimachine.

Kies hieronder voor een overzicht van ons Singer en Anker programma aan naaimachines.

  • Singer naaimachines
  • Anker naaimachines

Lockmachines (of overlockmachine)

Een lockmachine is een perfecte aanvulling op uw naaimachine. Want zo kunt u stoffen mooi afwerken. Met ‘onze’ lockmachines kunt u in één handeling stof snijden, naaien en zoomen. De lockmachine bespaart u veel tijd en levert perfecte resultaten.