Go to Top

Mode | Naaimodecentrum Soezy Feijsman – Brielle

Mode | Naaimodecentrum Soezy Feijsman – Brielle

Mode – die vind je in Brielle

Het naaimodecentrum Soezy Feijsman is gevestigd in de historische binnenstand van Brielle, de vesting van Den Briel. Met de ruim 100 winkels in de oude vesting is Brielle uniek. Zo is Brielle op het gebied van mode een begrip in de wijde omgeving. U treft vele mode- en schoenenwinkels, die zich allemaal duidelijk van elkaar onderscheiden.

Mode om trots op te zijn – die vind je bij Soezy

Heeft u zin in een dag anders winkelen? Kom dan naar Brielle! Naaimodecentrum Soezy Feijsman is gevestigd in de Vischstraat nummer 17. Midden in de historische binnenstad. Parkeren is gratis en op loopafstand.

Voorjaarsmode – Zomermode

 

Bekijk de lente- en zomer 2015 collectie hier.

Op onze website en via onze app houd ik u op de hoogte over nieuwe mode collecties van Katia, Scheepjeswol, Schachenmayer – Nomotta en alle andere leveranciers van handwerkartikelen en kleinvak. En natuurlijk van de Singer en Anker naai- en lockmachines als ’t om machines gaat.

Bezoek m’n winkel

Bezoeek m’n winkel. Zo beoordeelt u de kwaliteiten en zo ziet u de werkelijke kleuren. Want een kwaliteit moet je voelen en kleurafbeelding op ’n beeldscherm is nooit exact. En bovendien: in m’n speciaalzaak krijgt u persoonlijk advies.

Misschien is dat wel waarom m’n klanten uit alle windstreken komen: Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Vlaardingen en Schiedam en soms zelfs van nog verder weg.

Mijn specialisatie is uw voordeel

Al sinds 1981 geef ik graag maatwerk advies. Over dat leuke patroon, de juiste wol of om u te helpen met een verstandige keuze voor een naai- of lockmachine. Zodat u met plezier zelf uw mode of die leuke accessoire maakt.

logo-naaimodecentrum-soezy-feijsman

Tot uw dienst

Tot uw dienst. En tot ziens in misschien wel de leukste modewinkel in de vesting van Brielle!