Go to Top

Tweede paasdag – woonboulevard of winkelen in Brielle?

Tweede Paasdag - 2015 - Naaimodecentrum Soezy Feijsman - Brielle

Tweede paasdag

Ga fijn winkelen in Brielle!

Tweede paasdag is zo’n moment dat je fijn kunt gaan winkelen. In Brielle natuurlijk. En natuurlijk is Naaimodecentrum Soezy Feijsman Tweede Paasdag geopend van 09:30 – 16:30. Voor de Briellenaren, maar natuurlijk zeker ook voor m’n klanten uit Hellevoetsluis, Spijkenisse, Oostvoorne, Rockanje, Vlaardingen en Schiedam.

Early Bird Korting

Kom en ontdek de nieuwe voorjaarsmode. En profiteer van de Early Bird korting voor deze 2e Paasdag. De eerste klant van de dag krijgt 30% korting, de tweede 20% en de derde 10%. De korting is op alle naaimode, maar niet op naaimachines.
Tweede Paasdag - 2015 - Naaimodecentrum Soezy Feijsman - Brielle

Zegt het voort!

Echte mode die maak je zelf. Met de patronen en de garen van Soezy.

Bezoek mijn winkel

Want naast Katia voer ik een ruime sortering aan Scheepjeswol en Schachenmayer – Nomotta garens. In mijn speciaalzaak bied ik u alle materialen, kennis, hulpmiddelen en machines voor brei-, haak, naai-, borduur- en handwerken.

Download de app

Download de app voor de spaarkaart, handwerk- en breilessen en actuele informatie over acties, Katia, nieuwe mode en ander nieuws van Naaimodecentrum Soesy Feijsman.

Tips

  • Beoordeel de kwaliteiten en bekijk de werkelijke kleuren in de winkel en wel bij daglicht. Want een kwaliteit moet je voelen en kleurafbeelding op ’n beeldscherm is nooit exact.
  • Zorg dat uw garen uit hetzelfde verfbad komt zodat u kleurverschil vermijdt
  • Bewaar de wasvoorschriften van uw garen

Mijn specialisatie is uw voordeel

Al sinds 1981 geef ik graag maatwerk advies. Over dat leuke patroon, de juiste wol of om u te helpen met een verstandige keuze voor een naai- of lockmachine. Zodat u met plezier zelf uw mode of die leuke accessoire maakt.

Tweede Paasdag - Naaimodecentrum Soezy Feijsman - Brielle

Tot uw dienst. En tot ziens in misschien wel de leukste modewinkel in de vesting van Brielle!

,